Uutuus suihkulaulajille – nyt saat laulaa sydämesi kyllyydestä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulamista rakastavat, harrastavat ja työkseen tekevät joutuvat usein kohtaamaan tilanteita, joissa laulaminen tai sen harjoitteleminen ei ole sopivaa. Ennen koe-esiintymisiä ääni on kuitenkin pakko avata, minkä vuoksi BeltBox -niminen laite onkin monille hyödyllinen.

BeltBox on suun eteen kiinnitettävä maski, joka toimii äänenvaimentimena. BeltBox vaimentaa ääntä niin tehokkaasti kuin se, että laulua kuuntelevilla olisi korvissaan tulpat. BeltBoxin suojin henkilö pystyy avaamaan ääntään esimerkiksi julkisissa tiloissa kenenkään huomaamatta.

Innokkaat laulajat pystyvät säilyttämään naapurisovun myös kerrostaloasunnoissa kun kovaääniset lauluharjoitukset jäävät muilta kuulematta. BeltBoxin pystyy ottamaan mukaan myös suihkuun, koska se on vedenkestävä. Näin ollen myös suihkussa lauluun eläytyminen kuuluu maskin läpi vain vaimeana kuiskauksena.