Enrique Iglesias julkaisi kuvan vauvastaan: ”Minun auringonpaisteeni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäläissyntyinen Anna Kournikova ja laulaja Enrique Iglesias saivat kuukausi sitten kaksoset, joiden nimiksi annettiin Lucy ja Nicholas. 36-vuotias Kournikova ja 42-vuotias Iglesias pitivät raskausuutiset koko odotusajan salaisena, minkä vuoksi perheen kasvaminen kaksihenkisestä nelihenkiseksi olikin monille suuri yllätys.

Nyt tuoreet vanhemmat ovat julkaisseet ensimmäiset kuvat perheenlisäyksestään. Sekä Anna että Enrique ovat julkaisseet Instagram-kanavillaan suloiset kuvat, joissa he poseeraavat vauvan kanssa. Kumpikaan ei ole eritellyt, että onko kuvassa Lucy vai Nicholas, mutta molemmat ovat kutsuneet pikkuisia auringonpaisteiksi.

Pariskunnan lähimmät ystävätkin kuulivat raskausuutiset vasta kun Kournikova oli jo viidennellä kuulla raskaana. Raskauden salassa pitäminen ei tullut lähipiirille kuitenkaan yllätyksenä, koska pariskunnan elämä on muutenkin melko yksityistä ja he ovat mielellään kotona poissa median valokeilasta.

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

My Sunshine

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on