Kim Kardashian otti lapsen sijaissynnyttäjältä välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Kim Kardashian ja Kanye West saivat perheeseensä kolmannen lapsen, kun julkkisparin tytär syntyi maanantaina sijaissynnyttäjän toimesta. Kim Kardashian olisi voinut joutua hengenvaaraan synnyttäessään kolmannen lapsen itse, joten he käyttivät sijaista.

Nyt TMZ raportoi, että julkkisperheen lasta yhdeksän kuukautta vatsassaan kantanut sijaisäiti sai nähdä vauvan vain pikaisesti sen synnyttyä. Verkkomedian mukaan Kim Kardashian halusi olla ensimmäinen ihminen, jonka kanssa vauva olisi ihokontaktissa synnytyksen jälkeen. Näin myös tapahtui.

Kim Kardashian seurasi synnytystä samassa huoneessa sijaissynnyttäjän kanssa, mutta kuitenkin verhon takana piilossa. Synnytyksen jälkeen lapsi tuotiin suoraan hänelle. Kardashianin perhe vahvisti tiedotteessaan vauvan syntyneen Cedars-Sinain sairaalassa Los Angelesissa maanantaina kello 00.47. Tyttövauvan kerrotaan olevan terve.