Lemmikkihaukka näki jäniksen kuvan lehdessä – yritti heti metsästää sen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suurien petolintujen luonnollista ravintoa ovat jyrsijät, pienemmät linnut ja esimerkiksi jänikset. Nyt videolla nähdään miten lemmikkihaukka yrittää saalistaa itselleen lounasta lehdestä, jossa on eläinten kuvia.

YouTube-videolla nähdään Frogger-niminen haukka, joka asuu lemmikkinä omistajansa kanssa Nevadan Carson Cityssa. Haukka katselee mielellään omistajansa kanssa Small Game -nimistä metsästyslehteä, jonka uusimmasta numerosta Frogger näyttäisi olevan vielä enemmän innoissaan kuin mies itse.

Videolla nähdään miten tarkkaavaisesti Frogger katselee lehdessä näkyviä eläinten kuvia. Aina, kun Frogger näkee kuvassa jonkin tutun ja ruoaksi kelpaavan pikkueläimen, se yrittää saada siitä kiinni. Frogger nokkii jänisten ja lintujen kuvia ja yrittää tarttua niihin myös kynsillään.