Maailmanlopun näky! Tuhansia kaloja jäätyneenä järven pinnassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme seuranneet viime päivinä useampaan otteeseen Pohjois-Amerikassa parhaillaan käynnissä olevaa luonnonmullistusta, jossa erityisesti koillisen Yhdysvaltojen alue kärsii Grayson-myrskyn myötä historiallisen rajuista pakkasista. Esimerkiksi Niagaran putoukset jäätyivät jo aiemmin.

Videolla nähtiin juuri Virginiassa kuvattu melko lumoava näky, jossa virtaava joki kuljetti suuria jäälohkareita. Nyt Virginiassa kuvatulla videolla nähdään vielä mykistävämpi näky kun jäätyneen järven pinta on täyttynyt kuolleista kaloista.

YouTube-videolla nähdään suorastaan maailmanlopun näky kun tuhannet melko suurikokoiset kalat ovat nousseet veden pinnalle. Kalat ovat kuolleet mahdollisesti järven kylmyyteen tai hapen puutteeseen järven jäätyessä. Kuolleet kalat ovat nousseet veden pinnalle ja jäätyneet jäähän kiinni. Jään pinnalla voidaankin nähdä kaloja silmien kantamattomiin.