Donald Trump -paljastuskirjasta suunnitteilla televisiosarja – Hollywood jäämässä toiseksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Presidentti Donald Trumpista kertova paljastuskirja Fire and Fury: Inside the Trump White House osoittautui odotetusti menestykseksi. Michael Wolffin kirjoittama kirja myytiin nopeasti loppuun useista kirjakaupoista.

Nyt Fire and Furyn oikeudet on myyty Endeavor Content -yhtiölle seitsennumeroisella summalla. Suunnitelmissa on tehdä kirjan pohjalta televisiosarja, jonka tuottajana Wolff itse toimii. Hollywood Reporter -sivuston mukaan projektia kaupataan parhaillaan eri televisiokanaville.

Fire and Fury kertoo Donald Trumpin ensimmäisestä vuodesta Yhdysvaltojen presidenttinä. Toimittajana työskentelevällä Michael Woffilla oli saanut ainutlaatuisen mahdollisuuden vierailla Valkoisessa talossa.

Trump oli kirjassa esitetyistä väitteistä arvatenkin raivoissaan. Hän hyökkäsi kirjailijaa vastaan Twitterissä tuttuun tyyliinsä.

– Michael Wolff on täysi luuseri. Hän keksi tarinoita myydäkseen erittäin tylsää ja valheellista kirjaansa, presidentti twiittasi.