Johnny Depp ryhtymässä Marilyn Mansonin kitaristiksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Artisti Marilyn Manson on näyttelijä Johnny Deppin hyvä ystävä. Äskettäin julkaistiin Marilyn Mansonin KILL4ME-kappaleen musiikkivideo, jolla Johnny Depp esitti rietasta sänkykohtausta. Nyt kaksikon musiikilliset yhteistyökuviot voivat syventyä entisestään.

Marilyn Manson on julkaissut twiitin, jossa hän kertoo näyttelijä Johnny Deppin suunnittelevan Marilyn Mansonin vakituisen kitaristin uraa. Depp on tehnyt esiintymisvierailuja Mansonin livekeikoilla.

Industrial metallia esittävä laulusolisti Marilyn Manson on vieraillut usein Suomessa. Johnny Depp saapuu ensi kesänä Helsingin Kaisaniemen puistoon yhdessä Hollywood Vampires -yhtyeen kanssa. Yhtyeeseen kuuluu näyttelijän lisäksi legendaarinen glam rockin ikoni Alice Cooper ja Aerosmith-yhtyeestä tuttu Joe Perry.