Maailman kallein älykello on tässä – hinta 180 000 dollaria

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Älykellojen markkinoille on muutamassa vuodessa tullut lukuisia kellovalmistajia, mutta hintaero niin sanottuihin oikeisiin laatukelloihin on pysynyt valtavana. Nyt markkinoille on tullut näyttävä poikkeus, kun kellovalmistaja TAG Heuer on esitellyt oman älykellojen lippulaivamallinsa.

TAG Heuer

Yhtiön Connected Modular 45 Full Diamond -kellomalli on maailman kallein sarjavalmisteinen älykello, sillä sen hinta on huimat 180.000 dollaria. Kello on valmistettu valkokullasta, titaanista ja siinä on häikäisevän näyttävät koristukset.

Kellossa ja sen rannekkeessa on nimittäin sadoittain timantteja, joiden yhteispaino on peräti 23,35 karaatia. Kellossa on muun muassa GPS-paikannin, NFC-teknologia maksuominaisuudella, huipputarkka näytön resoluutio. Kello esiteltiin Sveitsin Genevessä.