Mies väittää olevansa aikamatkaaja – todisteena valokuva vuodesta 6000?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla tavataan mies, joka esittelee varsin korkealentoisia väitteitä niin itsestään kuin ihmiskunnan tulevaisuudesta. Hän väittää olevansa vuodesta 6000 nykyisyyteen palannut aikamatkaaja.

Tavanomaisiin nykyaikaisiin talvivaatteisiin sonnustautunut mies kertoo olevansa alkujaan nykyisyydestä. Hänet kuitenkin lähetettiin tulevaisuuteen aikamatkustuskokeen seurauksena. Määränpäänä oli vuosi 6000.

Miehen mukaan ihmiskuntaa hallitsee tulevaisuudessa kehittynyt tekoäly. Hän haluaakin varoittaa ihmiskuntaa tulevasta, mutta ei suostu paljastamaan nimeään tai kasvojaan robottien vihan pelossa.

Aikamatkaaja esittelee väitteidensä todeksi valokuvaa tulevaisuuden kaupungista. Ilmeisesti kameroiden laatu on tosin mennyt tulevaisuudessa huomattavasti taaksepäin, sillä kuva on erittäin epäselvä. Kaupungin nimeäminen vaikuttaisi hänen mukaansa liikaa tuleviin tapahtumiin.

Miehen epäilyttävästi Terminatorin ja Matrixin kaltaisia scifi-elokuvia muistuttava tarina jaettiin Youtuben ApexTV-kanavalla. ApexTV:n esittelytekstin mukaan kanava on erikoistunut paranormaalien ja mystisten videoiden tekemiseen.