Pakkaset iskivät Teksasiin – näin epätoivoisesti jäätä irrotetaan autojen ikkunoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ennätyspakkaset ovat piinanneet maata jo useiden viikkojen ajan, ja taannoin esimerkiksi Niagaran putoukset jäätyivät ja Bostonin keskustassa nähtiin jäämassojen virtoja. Nyt pakkaset ovat ulottuneet jo Teksasin osavaltioon, jossa ei olla niihin totuttu.

Pakkasten myötä asukkaille on tullut monenlaisia ongelmia, joista yksi piinaavimmista on ollut autojen ikkunoiden jäätyminen aamulla. Teksasissa ei luonnollisestikaan ole autoissa suomalaistyylisiä skrapoja ikkunoiden puhdistamiseksi, joten asukkaat ovat joutuneet keksimään uudenlaisia innovaatioita päästäkseen liikkeelle.

Teksasilaiset ovat yrittäneet saada epätoivoisesti jäätä irti autojensa tuulilaseista muun muassa keittiölastoilla, koristemiekoilla ja jopa lapioilla. Tuskin kovin moni on ymmärtänyt, että helpointa olisi käynnistää auto ja asettaa lämmitin hetkeksi täydelle teholle.