Sateenvarjo aiheutti paniikin sairaalassa – luultiin kivääriksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa koettiin kauhunhetkiä aseuhan vuoksi. Kaikkien onneksi kyse oli kuitenkin pelkästä sateenvarjon aiheuttamasta väärinkäsityksestä.

Yksi työntekijöistä huomasi sairaalaan saapuneen miehen laukussa kivääriä muistuttavan esineen. Tutkittuaan valvontakameran kuvaa henkilökunta päätti varautua pahimpaan.

Sairaalan potilaita ja henkilökuntaa kehotettiin pysyttelemään sisätiloissa. Paikalle hälytetyt poliisit tutkivat sairaalan läpikotaisesti. Lopulta valvontakameran kuviin päätynyt mies tunnisti itsensä ja otti yhteyttä sairaalaan korjatakseen väärinkäsityksen.

Paikallisen KOMO News -uutissivuston mukaan esine osoittautui pelkäksi sateenvarjoksi, ja aseuhka peruttiin. Mikä erikoisinta, sateenvarjo oli kyllä suunniteltu näyttämään aseelta. Se ei vain ollut muodoltaan kiväärin vaan miekan muotoinen.