Donald Trumpin suu sopii sammakolle – kuvasta nousi netti-ilmiö

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump nousee nykään päivittäin otsikoihin muun kuin politiikkaan liittyvien uutisten takia. Mielipiteitä jakavasta miehestä tehtaillaan meemejä ahkerasti. Nyt esittelyyn nousee Donald Trumpin leuka, joka näyttää sammakolta.

Netissä leviää parhaillaan viraalina kuvia sammakkokasvoisesta Donald Trumpista. Graafikko Mike Mitchell on huomannut Yhdysvaltion päämiehen suun sopivan erinomaisesti veikeälle piirroshahmolle. Donald Trumpin suun ympärille on luonnosteltu kuvakäsittelyn avulla vihreä ja sympaattisen näköinen sammakko.

Kuvia on julkaistu nettiin useita, ja suositummat niistä leviävät Twitterissä kulovalkean tavoin. Kun kerran näkee sammakon miljardöörin suun ympärillä, ei sitä voi olla sen jälkeen enää näkemättä. Sammakkokuvista uutisoi Indy100-sivusto.