Järkyttävä näky! Kaksi rautatankoa lävisti rakennusmiehen – selvisi hengissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyinen lääketiede kykenee moniin suorituksiin, jollaisista olisi vuosikymmeniä sitten voitu vain haaveilla. Nyt 21-vuotias intialainen rakennusmies Rajendra Pal on joutunut hengenvaaralliseen tilanteeseen, kun kaksi pitkää rautatankoa lävisti hänen ylävartalonsa.

Splash

Puolitoistametriset rautatangot lävistivät miehen koko vartalon, mutta kaikeksi onneksi kumpikaan niistä ei osunut hänen sydämeensä. Maksatosin sai osuman toisesta tangosta. Mies saatiin kuljetettua sairaalaan, jossa lääkärit päättivät suorittaa välittömästi leikkauksen, jotta miehen henki säilyisi.

Länsi-Bengalista kotoisin oleva Rajendra joutui erikoiseen tilanteeseen, kun hänen jalkansa lipesi rakennustyömaalla ja hän putosi rautatankojen päälle. Hän jäi kiinni tankoihin, ja paikalle hälytetyt palomiehet saivat katkaistua rautatangot, jotta mies saatiin kiidätettyä sairaalaan. Vammat olivat erittäin vakavat, mutta mies selvisi kolmetuntisesta leikkauksesta hengissä.

Splash
Splash