Naispesäpalloilijoille JussinHessu-kulttuuripalkinto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ja Tammerkosken nuorkauppakamarien vuosittain yhdessä jakama JussinHessu-kulttuuripalkinto jaettiin hetki sitten Tampereella Grand Hotel Tammerissa. Tänä vuonna palkinnon saajaksi valittiin naisten pesäpallon suomenmestarit 2017, eli Manse PP Naisten Superpesis.

– Voittajakulttuuri rakentuu yhteisöllisyydestä ja pitkäjänteisestä työstä. Se vaatii paljon pyyteetöntä työtä taustajoukoilta, kannattajilta ja ennen kaikkea joukkueelta, valintaa perusteltiin.

– Menestys ja mestaruus maistuvat näistä lähtökohdista varmasti makealle, ja on monelle pelaajalle unelmien täyttymys. Manse PP:n naiset on rakentanut pesäpallon pariin paikallisilmiön ja menestyskulttuurin, joista tamperelaiset voivat olla nöyrän ylpeitä ja iloisia.

Palkinnon vastaanotti joukkueen kapteeni Nina Taipale. JussinHessu-kulttuuripalkinto jaettiin nyt 28. kerran. Vuodesta 1991 saakka jaetun palkinnon aikaisempia saajia ovat olleet muun muassa Tampereen Teatterikesä, Popeda, Sorin Sirkus, Komediateatteri, Paleface, Juice Leskinen, Rajaportin sauna, Kauppahalli, Jonne Aaron, Ilves jalkapallo, Arimo Mustonen, Suppaa Tampere ja Blockfest.

Nuorkauppakamari on nuorten alle 40-vuotiaiden kansainvälinen johtamis-, kouluttautumis- ja kehittymisjärjestö. Nuorkauppakamarilaiset vaikuttavat yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä projektien ja koulutusten avulla nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa nuorkauppakamareita on yli 70. Tampereen ja Tammerkosken Nuorkauppakamarit ovat suurimmat nuorkauppakamarit Suomessa. Jäsenmäärä niissä on jäsenet, senaattorit, kunniajäsenet, Finland Foundation ja koejäsenet mukaan lukien yhteensä lähes 400.