Nicole Kidman ja Reese Witherspoon tienaavat 1 000 000 dollaria jaksolta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Big Little Lies -draamasarja perustuu Liane Moriartyn kirjoittamaan samaa nimeä kantavaan kirjaan. Mustalla huumorilla maustetussa draamasarjassa seurataan perheenäitejä, joiden kiiltokuvamainen elämä ja kauniit lapset ovatkin monilta osin kulissia perheväkivallan ja pettämisen riepotellessa perheitä.

Big Little Lies -sarjan ensimmäinen tuotantokausi oli suuri menestys. Sarjassa pääosia näyttelevät Nicole Kidman ja Reese Witherspoon, jotka ovat yhdessä toimineet myös ohjelman tuottajina. Paljon palkintoja kahminut sarja tulee saamaan toisen tuotantokauden, jonka myötä naiset saivat myös huiman palkankorotuksen.

Daily Mail -sivuston mukaan uuden tuotantokauden jaksojen tiimoilta naisten palkka tulee nousemaan seitsemännumeroiseksi. Sekä Reese Witherspoon että Nicole Kidman tulevat tienaamaan HBO-kanavalla nähtävän sarjan jokaisesta esitettävästä jaksosta miljoona dollaria.