Povipommi jättikurveineen rannalla – bikinit eivät peittäneet juuri mitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on tehnyt viime vuosina lukuisia uusia julkkistähtiä. Yleensä näyttävät neitokaiset saavat ensin runsaasti seuraajia sosiaalisen median kanavissa, kunnes he saavat pian huomiota myös paparazzeilta. Eräs sometähti on yhdysvaltalainen Moriah Mills.

Moriah Mills herättää usein paparazzien huomion uimarannoilla niukoilla asuvalinnoillaan. Nyt nainen on kuvattu nauttimassa rantaelämästä Miamissa, jossa hän nautti lämpimästä päivästä ja merenrannasta pikkuruisissa bikineissään.

XXL Mag -lehdessä poseeranneella Moriah Millsillä oli yllään kultaisen väriset bikinit, joissa oli säästelty kangasta. Pieni kolmiomallinen yläosa peitti naisen rinnat juuri ja juuri. Alaosakin oli suurimmaksi osaksi narua, koska tangamallisissa housuissa naisen pyöreä takapuoli jäi kokonaan paljaaksi.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News