Prinssi Harryn ja Meghan Marklen rakkaustarina kääntyy elokuvaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian prinssi Harryn ja näyttelijä Meghan Marklen häitä vietetään 19. toukokuuta. Nyt vuonna 2016 seurustelemaan alkaneen parin rakkaustarina on kääntymässä jo elokuvaksi.

Yhdysvaltalainen Lifetime-kanava suunnittelee Harry & Meghan: The Royal Love Story -elokuvaa. Televisioelokuva tulee seuraamaan parin rakkaustarinan vaiheita ja heidän ympärillään pyörivää mediasirkusta.

Meghan Marklen ja prinssi Harryn rooleihin etsitään parhaillaan näyttelijöitä. Elokuvan ensi-iltapäivää ei ole paljastettu. Deadline-sivuston mukaan on kuitenkin todennäköistä, että elokuva pyritään julkaisemaan mahdollisimman pian.

Lifetime-kanava on tullut aikaisemminkin tunnetuiksi nopealla tahdilla toteutetuista, julkisuuden henkilöistä ja mediahuomiota saaneista uutisista kertovista elokuvista. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi Michael Jackson: Searching for Neverland ja Britney Spearsista kertova Britney Ever After.