Zayn Malik täytti 25 vuotta – Deadpool onnitteli hauskalla videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on saavuttanut suuren suosion omalla musiikillaan. Poptähti täytti juuri 25 vuotta, ja näyttelijä Ryan Reynolds halusi muistaa laulajaa hauskalla videotervehdyksellä.

Ryan Reynolds näyttelee Deadpool-elokuvassa Wade Wilsonia, joka muuttuu itse Deadpooliksi. Nyt mies päätti Deadpoolin rooliasu yllään onnitella Zayn Malikia hänen syntymäpäivänsä johdosta huvittavalla videolla.

Videolla Deadpool pyytää mieheltä anteeksi sitä, että hän hyppäsi keskellä yötä miehen makuuhuoneessa ulos syntymäpäiväkakusta. Deadpool kiitti popparia myös hänen hellävaraisista henkivartijoistaan, jotka käsittelivät tainnutinta todella kekseliäästi. Zayn Malik taisi pitää hauskasta syntymäpäivätoivotuksesta jakaessaan videon Instagramissa hänen 26,4 miljoonalle seuraajalleen.

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on