Onnistuu se hevoskärryilläkin! Amissi teki ”donitseja” parkkipaikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla nuorilla ja varttuneemmillakin autoilijoilla on tapana tehdä ajoneuvolla talven tullen niin kutsuttuja donitseja. Tavanomaisesti tämä tarkoittaa sitä, että autoa pyöritetään esimerkiksi parkkipaikan jäätyneen pinnan päällä.

Donitsien teko onnistuu kuitenkin myös hevoskärryillä. Tämän todistaa verkossa levinnyt hauska video, joka paljastaa mitä tapahtuu talven saapuessa amissikylään.

Indianan osavaltiossa sijaitsevassa Grabillissa kuvatulla videolla amissi on poistumassa hevoskärryllä paikallisen kaupan pihalta. Lähtiessään hän päättää pyöräyttää kärryjään näyttävällä tavalla parkkipaikan jäällä. Vanhoilliseen uskonnolliseen ryhmäänkään kuuluminen ei siis mitä ilmeisimmin tarkoita sitä, etteikö joskus voisi hieman revitellä.