Ashley Graham yläosattomissa – tihkuu itsevarmuutta rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina kaikissa suurissa muotilehdissä ja -taloissa. Nyt kaunotar poseeraa upeissa V Magazine -lehteä varten otetuissa rohkeissa kuvissa.

30-vuotias Ashley Graham on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan neljä kuvaa, jotka valokuvaaja Ben Hassett on naisesta kuvannut lehteä varten. Näyttävissä ja värikkäissä kuvissa nainen esittelee erilaisia asusteita, mutta rohkeimmassa kuvassa hän pitelee käsissään vain paljaita rintojaan.

Mallin töiden lisäksi nainen toimii myös alusvaatesuunnittelijana. Ashley Graham on tehnyt jo useamman alusvaatemalliston yhteistyössä Addition Elle -vaatemerkin kanssa. Nyt yhteistyötä on jatkettu, ja Ashley Graham on toteuttanut jälleen uuden hänen omaa nimeään kantavan alusvaatemalliston, joka on myynnissä Addition Elle -verkkokaupassa.