Frank Zappa ilmestyi ovenkahvaan! Myydään 20 000 eurolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omalaatuisesta musiikistaan tunnettu amerikkalaismuusikko ja säveltäjä Frank Zappa kuoli vuonna 1993 eturauhassyöpään 52-vuotiaana. Nyt legendaarisen artistin kuva on ilmestynyt ovennuppiin. Nuppi on myynnissä.

Patrick Mutual on julkaissut Facebookissa kuvan, jossa on hänen isänsä kodissa sijaitsevan oven nuppi. Ovenkahvassa komeilee taitavana kitaristina tunnetun Fran Zappan kasvokuva. Poptaidetta muistuttava kuva on pantu myyntiin eBay-sivustolle.

Ovenkahvan hinta on 25.000 dollaria, eli noin 20.000 euroa. Frank Zappa -nuppia myyvä Patrick Mutual kertoo muusikon itse sanoneen, että taidetta on luoda jotain tyhjästä ja myydä se. Frank Zappa ei ole ensimmäinen kuuluisa henkilö, jonka kuva on ilmestynyt kummalliseen paikkaan. Tunnetuin ilmentymä lienee paahtoleivässä ollut Jeesuksen kuva.

My Dad sent me this text saying his door knob looks like Frank Zappa. Please help me sell my dad's door knob for…

Publié par Patrick Mutual sur mercredi 10 Janvier 2018