Mikä ego! Pikkukoira hyökkäsi krokotiilin kimppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus väitetään, että pienimmillä koirilla on kaikista suurin ego. Tätä väitettä tuntuvat puoltavan videot, joissa kooltaan pienet lemmikit uhittelevat huomattavasti isommille ja vaarallisemmille eläimille.

Australian Goat Islandilla kuvatulla videolla Casey-niminen krokotiili nousee rantaan kutsuttaessa. Matelija ei kuitenkaan ole kaikkien mielestä tervetullut kuivalle maalle.

Krokotiilille tulee kiire pienen koiran ansiosta. Jo aikaisemmin vihaisesti haukkunut eläin juoksee yllättäen koti matelijaa aggressiivisesti, yrittäen purra sitä hännästä. Krokotiili ei voi muuta kuin paeta takaisin veteen.

– Olin vierailemassa Goat Islandilla. Tilan omistaja King Kai kutsui Casey-krokotiilin maalle. Koira oli hieman kateellinen ja ajoi kolme ja puoli metriä pitkän krokon takaisin jokeen!, videon kuvaaja kertoi.