Puun kaato pieleen – puhelimen murskautuminen senteistä kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puuta kaadettaessa täytyy aina varmistaa puun kaltevuus ja tuulen suunta, että puu lähtee varmasti kaatumaan oikeaan suuntaan. Nyt videolla tallentui kuitenkin tilanne, joka todistaa, että aina puun kaatoa edeltäneet toimenpiteet eivät kuitenkaan takaa sitä, että puu lähtee kaatumaan haluttuun suuntaan.

YouTube-videolla nähdään täpärä läheltä piti -tilanne, joka tallentui puhelimen kameraan. Mies oli sahannut puuhun kaatoloven, joka oli puun toisella puolella. Puun oli tarkoitus kaatua kamerasta pois päin, mutta kaatolovesta huolimatta se kaatuikin suoraan puhelinta kohti.

Mies oli laittanut hänen kalliin Samsung Galaxy Note 8 -puhelimensa kuvaamaan kaatoa, mutta nyt se tallensikin tilanteen, jossa puhelin oli joutua murskatuksi. Miehen onneksi puu kaatui lähelle puhelinta ja kimposi vielä uudestaan maasta puhelimen toiselle puolelle niin, että puhelin säästyi täpärästi ja säilyi täysin naarmuttomana.