Tästä jälkiruoasta tulee humalaan – nautiskelijan unelmaherkku

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Tennesseeläinen maissiviski Jack Daniel’s on maailmanlaajuisesti tunnettu alkoholijuoma. Nyt slovenialainen ravintola on hyödyntänyt viskiä jälkiruoka-annoksessaan, joka nostaa nauttijansa hiprakkaan.

Stari pisker myy asiakkailleen astetta vahvempaa banaanijälkiruokaa, jonka hedelmät on lionnut viskissä kolme päivää. Viskibanaanit ladotaan jäätelöpallojen päälle ja koko komeus koristellaan kermavaahdolla, suklaahipuilla ja Jack Daniel’sista valmistetulla jälkiruokakastikkeella. Lopuksi annoksen päälle kaadetaan shotillinen jälkiruoan tärkeintä raaka-ainetta, eli Jack Daniel’sia.

Annos on valmistettu pulloa muistuttavaan kulhoon. Valtavan kokoinen jälkiruoka täyttää varmasti makeanhimon, mutta saa myös syöjän humalaan. Loput annoksesta voi ryystää tyylikkäästi pullonsuusta. Viskijälkiruokavideon julkaisi Food Envy.

This whiskey dessert will get you drunk

This is one dessert you won't wanna split..Credit: Stari pisker – gostilna in pivnica

Publié par Food Envy sur mardi 16 Janvier 2018