Adriana Lima asteli Maybellinen näytöslavalla – vei huomion muilta malleilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias huippumalli Adriana Lima on tullut monille tunnetuksi yhtenä Victoria’s Secret -alusvaateketjun kauneimmista enkeleistä. Nainen toimii mallina ja useiden kampanjoiden kasvona myös Maybelline New York -kosmetiikkayritykselle.

Nyt Adriana Lima asteli Maybellinen Urban Catwalk – Faces of New York -muotinäytöksessä Berliinissä. Näytöksen lavalla Liman lisäksi nähtiin myös muun muassa Jasmine Sanders, Lena Gercke ja Lisa Washington.

Etenkin Adriana Lima otti kuitenkin näytöslavan ja yleisön haltuunsa flirttaillen samalla yleisön kanssa kun hän asteli upeassa mustassa pienessä mekossaan lavalla. Mallin kasvoilla nähtiin todella upea tumma meikki, joka sopi Adriana Liman tummiin piirteisiin erityisen hyvin.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News