Angelina Jolie sivuutti Jennifer Anistonin – kiusallinen tilanne tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brad Pittin entiset vaimot Angelina Jolie ja Jennifer Aniston joutuivat viimeksi kohtaamaan toisensa noin kolme vuotta sitten Critics’ Choise Awards 2015 -gaalassa ennen juuri vietettyä Golden Globes -gaalaa. Naisten välinen jännite oli ollut ilmiselvä, eikä se jäänyt katsojiltakaan huomaamatta.

Sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään videolle tallentunut tilanne, jossa Jennifer Aniston on lavalla jakamassa seuraavaa palkintoa. Yleisössä istuva Angelina Jolie sivuuttaa näyttelijäkollegan täysin eikä kiinnitä hänen puheeseensa mitään huomiota.

Koomisen vivahteen tilanteeseen antaa Fifty Shades -elokuvista tuttu näyttelijätär Dakota Johnson, joka seuraa tilannetta vierestä. Twitter-käyttäjät ovat olleet huvittuneita Johnsonin uteliaisuudesta ja voineet hyvin kuvitella itsensä hänen paikalleen vilkuilemaan Angelina Jolien reaktioita Jennifer Anistonin lavaesiintymiseen.