Koira sai tossut – uudesta kävelytyylistä tuli nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeille on suunniteltu tossuja, jotka suojaavat koirien ja kissojen jalkoja esimerkiksi kovilta pakkasilta. Verkossa on paljon huvittavia videoita, joiden perusteella nähdään, että lemmikit eivät kuitenkaan ole jalkineistaan yleensä kovin innoissaan.

Nyt Unilad-sivusto on julkaissut Facebookissa hauskan videon, jossa nähdään miten Milo-niminen koira reagoi uusiin tossuihinsa. Koira on kiltisti paikoillaan kun nainen asettelee tossut koiran jalkaan. Kun omistajat pyytävät Miloa liikkumaan, se ei enää osaakaan tossujen kanssa kävellä normaalisti.

Omistajat eivät pysty pidättelemään nauruaan kun tossuihin tottumaton Milo-koira yrittää kehitellä uudenlaista kävelytyyliä itselleen. Se hyppii ja pomppii hullunkurisesti ja yrittää jopa kävellä pelkillä etutassuillaan välttääkseen mahdollisimman hyvin kaiken kontaktin maan kanssa.

Doggo Is Not A Fan Of His new Shoes

This dog is not a fan of his new shoes 😂😂ViralSnare

Publié par UNILAD sur mardi 16 Janvier 2018