Maailman rennoin koala – ei saa rapsutuksista tarpeekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhassa työskentelevät ihmiset saavat olla päivittäin vuorovaikutuksessa upeiden eläinten kanssa. Sydneyssä sijaitsevassa Symbio Wildlife Park -eläintarhassa työskentelee kuitenkin mahdollisesti maailman onnekkain eläintenhoitaja, joka on muodostanut ihanan siteen koalan kanssa.

Tami Wilson -niminen hoitaja on voittanut Harry-nimisen koalan sydämen. Viimeksi videolla nähtiin miten koala hyppäsi heti hoitajan syliin nähdessään hänet. Nyt uudella videolla päästään todistamaan ihanaa hetkeä, jossa Harry saa Tamilta hellyyttä.

YouTube-videolla nähdään miten Harry on asettautunut naisen jalkojen väliin selälleen niin, että Wilson pystyy mahdollisimman hyvin rapsuttelemaan Harryn vatsaa. Harry näyttää nauttivan saamistaan rapsutuksista täysin rinnoin eikä näytä liikkuvan sylistä mihinkään niin kauan kuin sitä hellitään.