Paris Hiltonin hääbudjetti paisuu – kolme erillistä vihkiseremoniaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikas hotellisuvun perijätär ja liikenainen Paris Hilton suunnittelee häitä näyttelijä Chris Zylkan kanssa. Zylka kosi naista äsken Aspenissa laskettelulomalla. Juhlimista rakastava Paris Hilton on nyt suunnitellut, että viettäisi rakkaansa kanssa ainakin kolmet häät – ja kaikki eri puolilla maailmaa.

36-vuotiaan Paris Hiltonin biologinen kello tikittää jyskyttämällä. Nainen ei malta odottaa, että pääsee perustamaan perhettä tuoreen kihlattunsa, 32-vuotiaan Chris Zylkan kanssa. Häät on kuitenkin juhlittava ensin alta pois.

Extran tekemän haastattelun mukaan Paris Hilton vietti aikoinaan viidet eri syntymäpäiväjuhlat täyttäessään 21 vuotta. Nyt nainen haluaa juhlistaa avioitumistaan ainakin kolmen hääseremonian voimalla. Yhdet häät ovat Euroopassa, toiset Yhdysvalloissa ja kolmannet koko maailman seurattavissa. Paris ja Chris ovat toistensa parhaita kaveruksia.

– Käymme hänen vanhempiensa luona illallisella ja lyömme suunnitelmat lukkoon, Chris kertoi haastattelussa.

Fire lived within his kiss, he had a way of melting every part of me…🔥

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

#DateNight with my handsome #Hubby. 🔥

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

#Mood 💎💎💎👰🏼💎💎💎

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on