Pikkusiskon karmiva harrastus – leikkaa lelujen kuoret irti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jokainen tyttölapsi on varmasti ainakin kerran elämässään leikannut nukelta hiukset. Harva lapsi ryhtyy kuitenkaan irrottamaan nukelta tai pehmolelulta sen ihoa tai turkkia. Teksasilaisen Katen pikkusisko poistaa lelujensa pintaosat enemmän kuin mielellään.

Twitterissä leviää parhaillaan kuvia, joissa Kate-niminen neitokainen kertoo pikkusiskonsa karmivasta harrastuksesta. Lapsella on omituinen pakkomielle leikata kaikkien lelujen päällimmäiset osat irti ja sijoittaa ne toisten lelujen päälle. Lapsi leikkii plastiikkakirurgia.

Katen on julkaissut Twitteriin kuvia siskonsa aikaansaannoksista. Monet ovat epäilleet pikkusiskolla olevan taipumuksia sarjamurhaajaksi. Kate vakuuttelee, että lapsi on normaali. Hän haluaa ainoastaan operoida leluja lääkäriä leikkiessään.