Ugly Betty -sarjan tähti paljasti upean vartalonsa – nautiskeli Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Rebecca Gayheart tunnetaan nykyisin parhaiten Ugly Betty -hittisarjan roolistaan, mutta hän on tehnyt lisäksi uraa myös mallina. Nyt Gayheart on osoittanut olevansa yhä edelleen upeassa bikinikunnossa.

Parhaillaan Havaijilla Oahun saarella lomaileva Rebecca Gayheart näytti upealta, kun hänet kuvattiin rannalla yhdessä ystäviensä kanssa.

46-vuotias näyttelijä Rebecca Gayheart on tähdittänyt paitsi Ugly Betty -hittisarjaa myös monia muita televisiosarjoja ja elokuvia sekä tehnyt uraa myös mallina. Hänen näyttelijäuransa alkoi Brett Ratnerin lyhytelokuvasta, ja sittemmin rooleja on tullut runsaasti. Malliuraa Gayheart teki aikoinaan Noxzemalle.

Splash
Splash
Splash
Splash