Varokaa koiraa -kyltti uuteen valoon – tämä koira ei pelota ketään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirarodut toimivat mainioina vahtikoirina ilmoittaessaan kovaäänisesti omistajilleen vieraiden saapumisesta. Jotkut koirat osaavat myös karkottaa kutsumattomat vieraat pihamaalta vihaisella ulkonäöllä ja aggressiivisella haukkumisella. Jokaisesta koirasta ei kuitenkaan ole vahtikoiraksi.

Unilad-sivusto on jakanut Facebookissa huvittavan videon, joka on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Videolla nähdään ulkona istuva vahtikoira, joka näyttää kaikkea muuta kuin uhkaavalta.

Kuvaaja on kuvannut ensin aitaan kiinnitettyä kylttiä, jossa lukaa isolla: ”Varokaa koiraa!”. Tämän jälkeen kamera kuvaa aidan toisella puolella kyltin vieressä istuvaa iloista koiraa, joka näyttää hymyilevän todella onnellisesti hammashymyä kuvaajalle.

Beware Of The Dog!

BEWARE OF THE DOG! This guy is terrifying… 😂😂😂

Publié par UNILAD sur jeudi 18 Janvier 2018