Nyt riitti silmänruokaa! Victoria’s Secret -enkelit poseerasivat rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman tunnetuimman alusvaatemerkin, Victoria’s Secretin, enkeleiksi kutsutut supermallit ovat mallimaailman arvostetuimpiin lukeutuvia supermalleja. Kaunottaret astelivat viimeksi Kiinassa järjestetyssä suuressa muotinäytöksessä, minkä jälkeen he ovat poseeranneet uusissa mainoskampanjoissa.

Nyt joukko supermalleja nähtiin upeissa alusvaatteissa Miamin rannalla kun naisia kuvattiin neutraalin sävyisissä alusvaatteissa. Rannalla alusvaatteissa poseerasivat Jasmine Tookes, Lais Ribeiro, Josephine Skriver ja Romee Strijd, jotka olivat melkoinen näky yhdessä.

Enkelimallit eivät ole kuvista päätellen antaneet itselleen muotinäytöksen jälkeen vapaata ja lupaa herkutella joulun aikaan, sillä jokainen näytti olevan todella upeassa kunnossa. Naiset ovat olleet taatusti melkoinen näky alusvaatteissaan uimarannalla, mikäli paikalla on ollut onnellisia sivusta seuraajia.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News