Vire-terveysmessuista hitti Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Messujen uudet Vire-terveysmessut ovat parhaillaan käynnissä Tampereella. Viikonlopun aikana Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kerääntyy tuhansia kävijöitä tutustumaan hyvinvointi- ja terveysalan tuotteisiin.

Silmusalaatti, Kuva: Mona Räsänen

Paikalla on noin 150 näytteilleasettajaa, seminaaria ja puheenvuoroa. Viikonlopun aikana voi testata uusia liikuntamuotoja, harjoittaa mindfulnessia, oppia valmistamaan maukasta vegaaniruokaa ja tutustua luomukosmetiikkaan ja -ruokaan. Sunnuntaina julkistetaan Pirkanmaan maistuvin smoothie.

Näytteilleasettajien joukossa ovat muun muassa suuren suosion saanut Silmusalaatti, joka on saanut viime aikoina huomiota myös kansainvälisesti. Lisäksi rentoutukset verkkoon vienyt Vieno esittelee paikalla toimintaansa.

Vieno