Zayn Malik ajoi partansa – ei ole enää tunnistaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on saavuttanut suuren suosion omalla musiikillaan. Mies on ollut usein median huomion keskipisteenä myös siksi, että hän seurustelee malli Gigi Hadidin kanssa.

25-vuotias Zayn Malik on tunnettu näyttävästä tyylistään ja hän onkin kokeillut monia erilaisia hiustyylejä. Hänellä on nähty muun muassa useita erilaisia pastellinsävyjä hiuksissaan, minkä lisäksi Malikilla on aina ollut melko tumma parta ja viikset.

Nyt Zayn Malik on kuitenkin muuttanut ulkonäköään huomattavasti ajeltuaan partansa pois. Aiemmin Malikin kasvoilla on totuttu näkemään tumma sänki sekä ylähuulessa että leuassa, mutta nyt mies asteli New Yorkin kadulla täysin siloposkisena. Malik oli lähes tunnistamaton uudessa tyylissään ja retrohenkisessä asussaan.

Splash News
Splash News