Demi Rose nakuili iltapuvussa: ”Hymy on kaunein asu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa. Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, ja nyt luku on noussut siitäkin jo yli 200.000 fanilla.

Demi Rose Mawby julkaisi nyt seuraajiensa iloksi näyttävän kuvan, jonka yhteydessä nainen kertoo, että kaunein mahdollinen asu on pelkkä hymy. Naisen yllä ei juuri muuta nähtykään kuin hymy, sillä läpikuultava iltapuku paljasti naisen takapuolen hyvin selvästi.

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatioksi noussutta Demi Rosea, joka sopiikin hyvin miehen naismakuun ollessaan nuori ja muodokas mallikaunotar. Tygan ja Demi Rosen romanssi loppui lyhyeen, ja tällä hetkellä nainen seurusteleekin DJ-tähti Chris Martinezin kanssa.

The prettiest thing you can wear is a smile ☺️

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on