Hamsteri nukkuu koiranpentujen kanssa – näky sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnossa nähdään välillä erikoisia ystävyyssuhteita, jotka ovat muodostuneet yllättävien eläinlajien välille. Toisinaan ystävyys on lämmennyt jopa sellaisten eläinten välillä, jotka olisivat luonnollisesti vihollisia keskenään.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa hamsteri nauttii pienten koiranpentujen seurasta. Kolme koiranpentua nukkuu sikeää unta sängyn päällä kyljellään vieri vieressä, ja suloisen pullea hamsteriystävä on käpertynyt koirien viereen päiväunille.

Hamsteri näyttää heti kiintyneen perheen uusiin koiratulokkaisiin. Se on painautunut hellyttävästi yhteen koiranpentuun kiinni ja ikään kuin kaivautunut sen syleilyyn niin, että koiranpentu on laittanut tassunsa hamsterin yli.

Hamster Cuddled Up With Puppies

Nap goals 😍😍

Publié par UNILAD sur dimanche 14 Janvier 2018