Hurjapäät pulikoivat joessa 65 asteen pakkasessa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli avantouinti kotosuomessa ei kiihdytä pulssia tarpeeksi, kannattaa suunnaksi ottaa Siperia. Maailman kylmimmäksi pysyvästi asutuksi alueeksi kutsutussa Oimjakonin kylässä pakkaset ovat laskeneet jopa 65 pakkasasteeseen.

Instagram-käyttäjä Sakhaminin videolla nähdään suoritus, joka onnistuisi tuskin harvoilta kovapäisimmiltään avantouijilta. Siinä kaksi naista ja yksi mies käyvät pulikoimassa joessa Siperian hyytävässä pakkasessa.

Joelle saapunut kolmikko poistaa kylpytakkinsa ja hyppää veteen uima-asuissa. He pulikoivat vedessä talvitakkeihin sonnustautuneiden sivustaseuraajien hämmästellessä vierestä.

Erityisen kauan hurjapäät eivät kuitenkaan vedessä viihdy. Noustuaan hyytävästä vedestä vielä hyytävämpään pakkaseen heille tulee kova kiire pukea kylpytakit päälle ja paeta takaisin auton lämpöön.

 

Незабываемые январские гастроли в #Оймякон села #Томтор ❄️❄️❄️ В дни нашего приезда температура колебалась -44-50 градусов ☁️ «Потеплело» говорят😉 После концерта решили окунуться в незамерзающую речку #Куйдуьун эмоции от экстрима зашкаливают 👍🏼🌟👍🏼🌟👍🏼🌟 всем от души советую посетить этот удивительный район, где сможете увидеть горы ⛰ высотой 3000м, водопады, наледи высотой 3м, горные ручьи, реку Индигирка, вечную мерзлоту, стаду оленей, ежегодный фестиваль «Полюс Холола» красоту природы в любое время года и конечно же местных, очень добрых и гостеприимных людей! Нас уже зовут весной 😀 Будет возможность, обязательно поедем🙌🏼 вот номер организатора туров по Оймяконскому району, звоните и узнавайте 8914-272-31-72 #winter #cold #зима #travel #путешествие #туры #полюсхолода

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀🎙🎙🎙САХАМИН🎙🎙🎙 (@sakhamin) on

Hieman vastaava video julkaistiin samalta alueelta myös vuonna 2010, kun lämpötila laski 52 pakkasasteeseen.