Poliitikko väsyi Brexit-väittelyssä – nukahti televisiolähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Politiikka voi olla joskus väsyttävää, myös sen parissa työskenteleville. Tämä tuli selväksi brittiläisille televisiokatsojille, joiden huvitukseksi eräs maan parlamentin edustaja nukahti kesken Brexit-aiheisen väittelyn.

Konservativiipuoluetta edustavan Ken Clarke pitäessä 10-minuuttista puhetta monien televisiokatsojien huomio kiinnittyi hänen taustalleen. Samaisen puolueen euroskeptinen edustaja Desmond Swayne nuokkui paikallaan silmät kiinni.

Oltuaan hetken aikaa unten mailla Swayne säpsähti hereille virne kasvoillaan. Edustajan päiväunet eivät tietenkään jääneet huomaamatta väittelyä seuranneilta katsojilta, ja pian tilanteesta otettu video levisikin sosiaalisessa mediassa.

– Satuin nukahtamaan. Ei tekosyitä. Ken oli ymmärtäväinen asian suhteen. Pyydän varauksetta anteeksi, Swayne kommentoi tapausta Mirror-lehdelle.