Trumpin käytöksestä someraivo – omi sateenvarjon perheeltään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on jatkuvan suurennuslasin alla, eikä vähiten siksi, että mies jakaa runsaasti mielipiteitä koko maailman mittakaavalla. Nyt presidentistä ja hänen Melania-vaimostaa leviää uusia kuvia sosiaalisessa mediassa, joka herättää jälleen kysymyksiä pariskunnan suhteesta.

Mediassa on kiertänyt videoita ja kuvia Donald Trumpin sekä hänen vaimonsa Melania Trumpin välisestä kemiasta. Ihmisten elekieleen erikoistuneet ammattilaiset ovat sanoneet, että mikäli Trumpien ei tietäisi olevan naimisissa, ei heitä luulisi pariskunnaksi ainakaan käytöksen perusteella.

Nyt miljardööri on saanut arvosteluita omittuaan sateenvarjon astuessaan Air Force One -lentokoneeseen sateisessa säässä. Sen sijaan miehen Melania-vaimo ja 11-vuotias Barron-poika joutuivat kävelemään koneeseen miehen perässä ilman minkäänlaista sadesuojaa.

Tavallisesti herrasmiesmäiseen käytökseen kuuluu naisen huomioiminen. Twitterissä leviää kuvia tapahtuneesta, Independent uutisoi.

Miehestä julkaistiin äsken paljastuskirja Fire and Fury: Inside the Trump, joka on myyty useissa Yhdysvaltain osavaltioissa loppuun. Michael Wolffin kirjoittama teos väittää, että Donald Trumpin vaimo Melania on ainoastaan palkintovaimo, joka ei todellisuudessa ole juurikaan tekemisissä miehensä kanssa. Hän ei ole koskaan nukkunut samassa sängyssä Donald Trumpin kanssa. Pariskunnan yhteinen Barron-poika on sen sijaan ventovieras isälleen

Kehonkielen ekspertit ovat jo pitkään huomioineet, että Donald Trump ei koskaan odota vaimoaan tai kosketa häntä. Hän harvoin edes katsoo Melaniaa päin. Trump ei seiso vaimonsa vierellä, ei pidä hänestä kiinni tai osoita läheisyyttä. Toisin sanoen presidenttiparin elekieli kertoo kylmistä väleistä vailla aitoa rakkautta.