Demi Lovato esitteli peppunsa tiukoissa trikoissa: ”Parhaat leggingsit ikinä”

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Demi Lovato on ollut jo yli viisi vuotta raittiina. Huumeongelmien kanssa aiemmin paininut poptähti on alkanut viettämään terveellistä elämää ja löytänyt urheilusta ja etenkin kamppailulajeista itselleen uuden rakkaan harrastuksen. Hän on alkanut uuden elämäntyylinsä myötä tekemään myös yhteistyötä urheiluvaatemerkin kanssa.

Näyttelijä Kate Hudsonin palo urheiluun sytytti kipinän aikoinaan myös omaan Fabletics-nimeä kantavaan urheiluvaatemerkkiin, jonka mallina Hudson itsekin usein toimii. Kate Hudson on laajentanut valikoimaansa ja aloittanut yhteistyön Demi Lovaton kanssa.

Demi Lovato esittelee omassa sosiaalisessa mediassa hänen rakkauttaan eri treenimuotoihin ja raittiiseen sekä aktiisiveen elämäntapaan, minkä vuoksi hän onkin mainio malli omalle urheiluvaatelinjalleen. Nyt nainen julkaisi kuvan hänen urheiluleggingseistään, joiden vannoo olevan kaikista parhaimmat leggingsit.

Ummm… best @fabletics leggings ever 🍑 #Demi4Fabletics

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on