Disneylandin työntekijöillä tiukka kuri – tämä lause on täysin kielletty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ympäri maailmaa sijaitsevat Disney-aiheiset huvipuistot saattavat vaikuttaa ensialkuun unelmien työpaikoilta. Teemahuvipuistoissa työskennelleet nuoret ovat kuitenkin vuosien saatossa paljastaneet lukuisia epäkohtia Disneyn palkkalistoilla työskenneltyään. Nyt on paljastettu, että yksi lause on kiellettyjen asioiden listalla.

Popsugar on julkaissut nimettömänä entisen floridalaisen Walt Disney Worldin työntekijän tekemiä paljastuksia työnantajastaan. Yksi erikoisimmista asioista on se, että työntekijät eivät saa koskaan tai missään olosuhteissa vastata vierailijan kysymykseen sanoilla: ”En tiedä”.

Mikäli asiakas kysyy hassua kysymystä, tulee siihen vastata vähintään yhtä hassusti. Työntekijöillä on oltava vastaus kaikkeen, ja mikäli he eivät ole varmoja oikeasta vastauksesta huvipuistovieraan esittämään kysymykseen, tulee työntekijän hankkia sellainen välittömästi.