Jahtihämähäkin karmaiseva perhetapahtuma – video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ei araknofobikkojen onneksi tavata luonnonvaraisena kovin isokokoisia hämähäkkejä, kuten esimerkiksi suurimpia jahtihämähäkkejä. Suomen sijaan jättiläishämähäkit ovat yleisiä esimerkiksi Australiassa ja muissa lämpimissä ja kosteissa maissa.

Jahtihämähäkkinaaras munii kerralla jopa 200 poikasta, joiden turvallisuutta se valvoo väsymättä. Nyt verkossa nähdään video, jossa naaras pitää huolta muhkeasta katraasta juuri syntyneitä poikasiaan.

Moni hämähäkkikammoinen voisi menettää videosta yöunensa, joten heidän ei kannata sitä katsoa. Videon lopuksi olisi mielenkiintoista nähdä tilanne, jossa poikaset lähtevät aikanaan liikkeelle emonsa hellästä huomasta. Silloin tuskin kovin moni muukaan haluaisi olla lähistöllä.