Los Angelesin kaupunki etsii graafista suunnittelijaa – työpaikkailmoitus naurattaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian kuuluisa Los Angeles on aurinkoisen osavaltion kaupunkikeskittymä. Nyt kaupungin työntekijöiden joukkoon haetaan uutta ja taitavaa graafista suunnittelijaa. Työpaikkailmoitus julkaistiin Twitterissä.

Los Angelesin graafista suunnittelijaa etsivä ilmoitus on toteutettu Microsoft Paint -ohjelmalla. Sen lisäksi, että ilmoituksen asettelu ja värimaailma saavat kaikki graafisen alan ammatilaiset itkemään, tekee se kyyneleistä veripisaroita ilmoituksessa käytetyn Comic Sans -fontin takia. Toisin sanoen ilmoitus on osuva, sillä kaupunki todellakin tarvitsee graafikkoa.

Huumorimielellä laadittu ilmoitus on saanut runsaasti huomiota netissä. Samantyylisiä työpaikkailmoituksia on julkaistu ennenkin, Työpaikka on avoin kaikille, jotka voivat työskennellä Los Angelesissa ja omaavat työluvan Yhdysvalloissa.