Taivaalta pudonnutta kimpaletta luultiin meteoriitiksi – olikin jäätynyttä ulostetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intialaiskylään pudonnut, meteoriitiksi luultu esine on osoittautunut joksikin aivan muuksi. Viranomaiset vahvistivat kyseessä olleen todennäköisesti lentokoneesta peräisin olevaa ulostetta. Feazilpur Badlin asukkaat ihmettelivät lauantaina kovaa ääntä.

Sen aiheuttajaksi paljastui noin kymmenen kiloa painanut jääkimpale. Jotkut kyläläiset luulivat kyseessä olleen meteoriitti. Läheisen Gurgaonin poliisit ovat kuitenkin vahvistaneet kyseessä olleen ihmisen ulostetta. Lentokoneesta pudonneet jätökset olivat jäätyneet matkallaan alas.

– Jotkut kuvittelivat kyseessä olleen maan ulkopuolinen kivi. Kuulin heidän ottaneen paloja siitä kotiinsa, poliisi Vivek Kalia kuvaili BBC-uutissivustolle.

Lentokoneiden vessojen sisältö säilötään tankkeihin, jotka tyhjennetään vasta kentällä. Joskus kyseiset tankit voivat kuitenkin vuotaa ilmassa. Tällöin jätökset jäätyvät kylmässä yläilmassa ja putoavat lopulta alas.