Ismo Leikolan Conan-vitsailusta jättihitti – jo yli miljoona katsojaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka maailman hauskimmaksi ihmiseksi taannoin valittu suomalainen koomikko Ismo Leikola sai kunnian vierailla huippusuositun Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa. Leikola villitsi yleisönsä ihmettelemällä englannin kielen takapuolta tarkoittavaa sanaa ja sen vivahteita.

Ohjelmassa Leikola kertoi yleisölle muuttaneensa Yhdysvaltoihin noin vuosi sitten ja paljasti mitkä ovat olleet hänen suurimpia haasteitaan. Varsinkin ass-sanan monenlaiset käyttötavat ja vivahteet ovat nousseet miehen mieleen, ja hän kertoi jopa harkinneensa ass-sanakirjan kirjoittamista. Nyt Conanin tiimi on julkaissut esityksestä videon myös Facebookissa, jossa se on saanut alle 10 tunnissa jo yli miljoona katselua.