Kevin Spaceyn potkut tulivat Netflixille kalliiksi – kymmenien miljoonien menetykset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflix katkaisin viime vuonna suhteensa näyttelijä Kevin Spaceyn kanssa ahdistelukohun vuoksi. Sen myötä Spacey kirjoitettiin pois House of Cards -sarjasta ja hyllytti miehen tähdittämän Gore-elokuvan.

Yhteistyön lopettaminen näyttelijän kanssa tuli Netflixille kalliiksi. Tuoreen tulosraportin mukaan suoratoistopalvelu menettin 39 miljoonaa dollaria julkaisemattoman materiaalin vuoksi.

Netflix ei eritellyt, mitä julkaisematon materiaali tarkoitti. Deadline-sivuston mukaan kyse on kuitenkin House of Cards -sarjan uusiksi kirjoitetuista viimeisistä jaksoista ja hyllytetystä kirjailija Gore Vidalin Gore-elämänkertaelokuvasta.

Netflix hyllytti myös Louis CK:n stand up -spesiaalin koomikkon ahdisteluskandaalin vuoksi. The Ranch -komediasarjan kolmannen kauden tuotanto viivästyi puolestaan pääosaesittäjä Danny Mastersoniin kohdistuneiden raiskausepäilyjen vuoksi.