Koira oli ikävöinyt omistajaansa – ihana jälleennäkeminen videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat eivät unohda omia rakkaita omistajiaan vaikka he olisivat olleet pidempäänkin poissa kotoa. Koirat ikävöivät niille tärkeitä ja läheisiä ihmisiä ja näyttävätkin sen yleensä todella riemukkailla jälleennäkemisillä.

Nyt YouTube-videolla nähdään jälleen yksi ihana jälleennäkeminen, jossa koira pääsee näkemään viimein omistajansa. Koira on ilmeisesti ikävöinyt miestä todella paljon, koska se reagoi välittömästi siihen kun mies huutaa koiran nimeä.

Videolla nähdään miten koira istuu rauhallisesti auton etupenkillä ikkuna auki. Kun se kuulee tutun miehen äänen, se hyppää salamannopeasti autosta ikkunan kautta ulos ja juoksee rakasta omistajaansa vastaan. Koira hyppii riemuissaan miestä vasten eikä ole pysyä paikoillaan ollessaan niin onnellinen miehen paluusta.