Luurankomainen koira löytyi narun päästä – sitten tapahtui pieni ihme

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia järjestöjä, jotka pelastavat kaltoin kohdeltuja koiria vapaaehtoisten voimin. Ajoittain pelastustarinoita päätyy myös verkkoon saakka, ja parhaillaan Takis-järjestön video leviää verkossa vauhdilla. Yhdistys nimittäin pelasti pahasti kaltoin kohdellun koiran elämän.

Takis sai tietää, että erään rakennuksen luokse on kiinnitetty narulla koira, joka kärsii vakavasta aliravitsemuksesta. Yhdistyksen edustaja ajoi paikalle katsomaan mistä oli kyse, ja löysi sieltä ilmoituksessa kuvatun koiran. Hän päätti ottaa sen mukaansa, että koira voitaisiin pelastaa.

Lopulta pelokkaasta ja luurankomaiseksi riutuneesta koirasta tuli elämästään sekä ihmisten ja muiden koirien seurasta nauttiva lemmmikki. Järjestö etsi sille toipumisen jälkeen myös uuden rakastavan kodin.