Povipommi Amy Childs paljasti rantakuntonsa Cap Verdellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Essexissä asuvien seurapiirinuorten elämästä kertova The Only Way is Essex -televisiosarja sinkosi Amy Childsin vuosia sitten tähteyteen. Suorasanainen punatukkainen kaunotar sai valtavasti faneja sarjan myötä, ja nykyisin Childs tunnetaan mediapersoonana. Viime aikoina häntä ei ole julkisuudessa juuri nähty.

Eilen Amy Childs kuvattiin kuitenkin lomailemassa Cap Verdellä, jossa lähes 400 suomalaista odotti turhaan TUI-yhtiön lentokonetta hakemaan heitä kotiin. Childs ei tainnut suomalaisten tilanteesta tietää, kun hän pulahti uimaan mustassa uimapuvussaan The Melia Dunas -hotellinsa uima-altaalla. Äskettäin Amyn alastonkuvia päätyi vääriin käsiin hakkereiden iskussa.

Taannoin Amy Childs värjäsi hiuksensa blondiksi. Fanit olivat muutoksesta tyrmistyneitä, vaikka vaaleat hiukset sopivatkin povipommille hyvin. Sittemmin somekohu sai hänet kuitenkin palauttamaan hiuksensa taas punaiseksi.

Splash
Splash
Splash